2012. október 19., péntek

Annyira elegem lett abból, hogy mindenkinek a kedvébe járjak, hogy eldöntöttem, hogy befejeztük!  Olyan munkákat bevállaltam ami 10 perc alatt megvolt de már egy több órás kosarat nem fogok többet. Azokkal a megrendelőkkel tolok ki akik már egy jó ideje várják a munkáimat  Ha pedig nem tetszik a válaszom, hát sorry! Tényleg nem vagyok klónozva és kismillió dolog van még amit meg kell csinálnom. Itt a vannak a gyerekek :) meg a ház, mivel magam vagyok senki nem segít papírt tekerni vagy fonni és nem is várom el : 
Tegnap ilyen aprólékos munkával teljesen lenyugtattam magam. Mehet tovább a munka :)


2012. október 13., szombat

Munka :)) ezerrel

  
 

Zene :)

Napról napra új díszítési motívumokkal állnak elő. Nekem ez jó, mert egy kihívás megalkotni őket, papírból!  A zene most nagyon menő

2012. október 8., hétfő

Na meg ezzz!

Kicsit már kezd dühíteni a dolog, de közben élvezem is mert mindenki rólam beszél, csak nem értem miért nem törődnek a maguk dolgával. Talán irigyek :)) ?

Meg újult erővel kezdtem neki az elmaradott munkáknak, nagy meglepetésemre gyorsan haladok :9 Na de nem akarom elkapkodni. Minden jobban van egy kis rossz, akadozik az internetem ami ugye nekem a munkát is biztosítja, mi minden jelent, ha hozzászokik az ember. :)) 
Na de majd egyszer minden a helyén lesz, legalább melózom ha nincs netem .